separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

ŠTA ĆE MI STARIJA SNAJKA I KO ZNA ČIJE JE DETE! Još jedna priča koja će šokirati Srbiju u ovonedeljnoj emisiji 'DNK'! (VIDEO)


Istina je izašla na videlo na samom kraju emisije.


Mnogo peripetija kvare bračnu sreću ovonedeljnih učesnika emisije DNK, koju gledamo na TV Pink u sredu, 6. marta od 22.45. Voditeljka Natalija Simović našla se u još jednom domu u kome sumnju podgrevaju govorkanja o neveri, a analiza krvi je jedini validan dokaz koji može potvrditi da li čaršija govori istinu ili ne.

Autor: TvPink Printscreen

Ovonedeljni učesnici emisije trenutno žive zajedno, u domu njegovih roditelja, ali njoj to nije jedini brak, o čemu nam govori sumnjičavi otac:

Autor: TvPink Printscreen

- Bila je trudna i otišla je od mene. Kad se porodila, posle godinu dana se vratila. Od tog trenutka ja sumnjam da to nije moje dete.

Autor: TvPink Printscreen

Njegovim roditeljima ne smeta samo to što se ona nekoliko puta preudavala, već i činjenica da je njihov sin devet godina mlađi od nje.

- Šta će mi starija snajka, koja može da mi bude sestra – jadikuje svekrva.

Autor: TvPink Printscreen

Da li snajka živi u domu oca njenog deteta ili će se ova porodična zavrzlama dodatno zakomplikovati kada Natalija izvadi rezultate DNK analize, videćemo u sredu od 22.45 na TV Pink.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti