separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

TV PINK NA TRONU! Najgledanija komercijalna televizija! (FOTO+VIDEO)


Hvala na poverenju i ostanite uz najgledaniju televiziju u Srbiji. Vas Pink.


TV Pink je na polovini nedelje najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen. Dok je naša televizija gledanija i u posebnim grupama gledalaca. Pripadnice nežnijeg pola , gledoaci urbanih sredina i starosti godina 18-49, dan su u većem procentu provele uz Pink.

Autor: Pink.rs

 Sa milionskim auditorijumom emisija “Paparazzo lov” je najgledanija zabavna emisija u danu, dok ga sledi dokumentarni program “DNK” sa 20 odsto auditorijuma. Serijski program već tradicionalno je u samom vrhu gledanosti. Nove zaplete naša publika ispratila je u serijama “Elif”, “Istanbulsla nevesta” kao i “Zabranjena ljubav”

Autor: Promo

Na zvaničnoj top listi najgledanijih emisija našla se naša centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik”, kao i “Popodnevni dnevnik”. “Novo jutro” u danu iza nas najgledaniji je jutarnji program svih komercijalnih emitera. Popodnevno uključenje u hiper rijaliti “Zadruga” pratila je verna pinkova publika, dok je približno 28 odsto auditorijuma pratilo večernju specijalnu emisiju “Zadruga-Pitanja gledalaca”

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti