AKTUELNO

Direktorka Fondacije Novak Đoković biće gošća u jutarnjem programu popularnog voditeljskog dvojca uz koji se svakog vikenda budi Srbija.

Milioni gledalaca TV Pink svakog vikenda jutro dočekuju uz vikend izdanje "Svitanja", prvog jutarnjeg programa koji je na programu već od 04:30h, tokom kojeg uvek nasmejani i raspoloženi Dajana Paunović i Nemanja Velikić požele dobro jutro svojim gledaocima i izveste ih o svim najvažnijim i najnovijim vestima i informacijama. Voditeljski dvojac uz koji se budi Srbija navikao je svoje gledaoce na uvek aktuelna i zanimljiva gostovanja, a ovog vikenda na redu je još jedno ekskluzivno!

U studio Dajane i Nemanje dolazi Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića i direktorka Fondacije Novak Đoković!

Foto: Pink.rs

Jelena će tom prilikom govoriti o aktivnostima Fondacije Novak Đoković, s posebnim osvrtom na samo jednu od mnogobrojnih humanitarnih akcija tokom kojih su širom Srbije otvorili čak 43 vrtića! Takođe, Jelena će u vikend "Svitanju" govoriti i o svom radu sa mladim ljudima u Srbiji, na koji način motiviše studente i pomaže im da definišu i unaprede svoj karijerni put, a takođe otkriće zbog čega će ona i Novak po prvi put ostati toliko dugo u Srbiji.

Foto: Pink.rs

Ovo je, inače, prvo gostovanje Jelene Đoković na TV Pink, zato - ne propustite "Svitanje" Dajane Paunović i Nemanje Velikića sutra u 04:30h na zvanično najgledanijoj televiziji u Srbiji!

D. T.

#Dajana Paunović

#Emisija Svitanje

#Jelena Đoković

#Nemanja Velikić

'