AKTUELNO

Tijana Čurović će i ovog četvrtka, 07. februara, od 22.45 na TV Pink, pokušati da ulepša život još jednoj hrabroj ženi.

Borba za majčinsku ljubav - u petoj epizodi drugog serijala emisija “Trenutak iz sna”, u četvrtak, 7. februara od 22.45 na TV Pink. Voditeljka Tijana Čurović je u naselju Lipe, kod Smedera, gde nas upoznaje sa Radicom Đorđević, čija je sudbina teška, a patnja kroz koju ceo život prolazi, uočljiva.

Foto: Promo

Moji otac i majka su bili nešto kratko u vezi – započinje Radica svoju priču. – Nakon 20 dana od mog rođenja, ona me je napustila, otišla je. Ja ne znam kako je imati majku pored sebe, majčinski zagrljaj, taj osećaj... ja ne znam kako je to.

Ne može Radica da zadrži suze dok priča o svom odrastanju, a surova sudbina joj zadaje još jedan udarac – ostaje i bez oca.

Foto: Promo

Da on može sada da me čuje, a znam da može, rekla bih mu da ga i dalje mnogo volim - s bolom u srcu priča Radica.

Bol u duši i žal za izgubljenim ocem ovu hrabru mladu ženu nikada neće napustiti. Međutim, u trenutku kada je mislila da je preživela najdublju patnju, usledio je novi šok – pojavila se njena majka sa vestima da Radica nije sama, ima još jednu sestru sa majčine strane. Iako željna da je upozna, sestra se još nije pojavila.

Foto: Promo

Uprkos svemu, Radica gradi svoju porodicu, posvećeno i s ljubavlju.

Foto: Promo

Kako bi ublažila sve teške udarce sudbine, ona se u potpunosti posvetila njima, zanemarujući sebe. Zato će ekipa emisije “Trenutak iz sna” učiniti sve da ulepša život ovoj mladoj ženi, a da li će u tome uspeti, videćemo u četvrtak od 22.45 na TV Pink.

Pink RS

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

'