separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

POSAVETOVALA MLAĐEG KOLEGU! Sanja Marinković priznala: Bolje je da učiš na mojim greškama! (FOTO)


Podelila svoje tajne!


Jedna od najuspešnijih voditeljki i novinarki u Srbiji Sanja Marinković biće gošća u emisiji „Kontravizija“ Lava Grigorija Pajkića, a ona je svom mladom kolegi odmah na početku otkrila da je bolje da uči na njenim greškama:

Možeš mnogo da naučiš od mene, to je tačno, ali je bolje da učiš na mojim greškama - sugerisala je Lavu Sanja kada je voditelj primetio da bi njemu koristilo njeno poslovno iskustvo.

Autor: Promo

Ipak, Lava je najviše interesovalo da mu Sanja otkrije tajnu svog uspeha u vođenju jedne od najuspešnijih emisija „Magazin In“:

Nekako mi je lakše da ti pričam o onim ženskim tajnama, nego o poslovnim. Znaš kako, tajna ne postoji, postoji samo vredan rad, posvećenost i trud. A ono što je najvažnije, ja mnogo volim svoj posao. Ja se najbolje osećam pred kamerama i nekako se tu osećam kao svoj na svome. I znaš kad kažu:“Treba uvek biti svoj“, ja se ne trudim da budem svoja, već da se stalno menjam kako bih bila sve bolja. Mislim da je i to jedna od tajni, ajde da kažemo „začina“. Ali mislim da pre svega, ono zbog čega je „Magazin In“ toliko gledan jesu teme kojima se bavimo i pristup koji ja imam prema gostima i koji oni imaju prema meni, kao i to neko poverenje. Oni često meni kažu nešto što nisu planirali – istakla je Sanja koja je pričala i o svom velikom projektu „Bulevar ženskih tajni“.

Autor: Promo

Šta je Sanja kazala o ovom velikom poduhvatu koji radi sa svojom prijateljicom Vesnom Dedić, ali i šta je zamolila Lava da je ne pita u emisiji gledaoci će imati prilike da pogledaju u nedelju od 19.15 časova na televiziji „Pink“.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti