separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MOJA SUPRUGA JE ZAMOLILA DA JE PUSTE IZ ŠKOLE DA DOĐE DA SE VENČAMO: Palma se oženio sa 19 godina, a u MAGAZINU IN otkrio je detalje koji su sve u studiju NASMEJALI DO SUZA! (VIDEO)


Ne propustite novogodišnje izdanje "Magazina in", koje je na programu TV Pink u dobro poznatom terminu, danas u 17 sati.


U specijalnom novogodišnjem izdanju omiljene vikend emisije zabavnog karaktera ''Magazin In'', autorka i voditeljka Sanja Marinković i ovog puta pripremila je zanimljive teme za razgovor sa svojim gostima. Ovog subotnjeg popodneva, Sanji će društvo u studiju praviti: najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, pevačica Maja Berović, političar Dragan Marković Palma, pevač Saša Matić i glumica Danica Maksimović.

Autor: TvPink Printscreen

Dragan Marković Palma nasmejao je sve u studiju kad je pričao o svojoj ženidbi. Naime, Palma se oženio sa samo 19 godina, a njegova supruga Snežana je tada imala 16.

- Oženio sam se kad sam bio mali. Moja supruga je bila u školi, pa je zamolila da je puste da dođe da se venčamo, pa da se vrati u školu - rekao je Palma u emisiji ''Magazin In''.

Autor: TvPink Printscreen

Gosti Sanje Marinković i ovog subotnjeg popodneva otkriće do sada nepoznate detalje iz svojih života i svojim iskrenim ispovestima osvojiti srca miliona gledalaca TV Pink - zato ne propustite novogodišnje izdanje "Magazina in", koje je na programu TV Pink u dobro poznatom terminu, danas u 17 sati!

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti