separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PRVI INTERVJU NAKON TEŠKE OPERACIJE KUKOVA! Nenad Zimonjić eksluzivno u emisiji BILJANA ZA VAS otkriva detalje oporavka! (FOTO)


Slavni teniser je prvi put progovorio o operaciji tokom koje su mu ugrađena oba veštačka kuka.


Autorska emisija Biljane Obradović, "Biljana za vas", i ove nedelje od 18:50 časova na kanalu Pink 2 donosi mnogobrojne interesantne priloge.

Jedan od naših najuspešnijih tenisera u dublu, Nenad Zimonjić, prvi put posle operacije kukova i oporavka, govori upravo za emisiju "Biljana za vas".

Autor: RTV Pink

Osim što je dostigao sam vrhunac karijere u dublu, Nenad je uzor svim sportistima koji su prošli kroz iste ili slične zdravstvene probleme. Zimonjić je više od deset godina igrao tenis trpeći jake bolove, ali je dokazao da se uz čeličnu volju i veliki trud sve može prevazići.

Ne žalim se na povrede, ne tražim izgovore zbog čega sam slabije igrao ili izgubio. Jednostavno, pokušavam da izvučem maksimum jer smatram da tako treba da se ponaša pravi profesionalac - rekao je Nenad.

Zimonjić je nepuna 24 časa nakon operacije tokom koje su mu ugrađena oba veštačka kuka, stao na noge.

Operisao sam se u devet ujutru, probudio sam se negde oko pola jedan iz totalne anestezije, a već sutradan sam stao na noge - otkrio je između ostalog slavni teniser.

Autor: RTV Pink

Biljana je razgovala i sa Bojanom Krsmanović, najlepšom i najatraktivnijom manekenkom koja je krasila naslovnice magazina "Sports Illustrated" i "Maxim", bila lice kampanje za "Guess". Ona će prvi put u emisiji "Biljana za vas" govoriti o svojoj bogatoj karijeri.

Autor: RTV Pink

Glumica Anđela Jovanović, ćerka poznatog glumačkog para Branke Pujić i Dragana Jovanovića, otkriće nam svoje kulinarske recepte.

Autor: RTV Pink

Saznaćete i kako napravite raspored na svom stolu pomoću feng šuija, ali i kako da ostanete u drugom stanju ako imate više od 45 godina.

Očekuje vas još mnogo interesantnih priloga, zato ne propustite emisiju "Biljana za vas" u nedelju 9. decembra od 18:50 časova samo na kanalu Pink 2!

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti