separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ŽIRI NEĆE MOĆI DA VERUJE SVOJIM OČIMA! Kada se ONA pojavi na sceni PINKOVIH ZVEZDICA-ALL STARS, svi će misliti da je izašla Bebi Dol glavom i bradom! (FOTO)


Njena imitacija ostaviće sve bez teksta.


Ovog petka vas od 22 časa na TV Pink, u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje pravi spektakl, jer počinje treći krug, a sa njim i novi zadatak za naše zvezdice - imitacije. Osim što će morati da pokažu pevačke sposobnosti, naše zvezdice će morati da se potrude da vizuelno dočaraju onog koga su odabrali da imitiraju i tako zadovolje zahteve našeg stručnog žirija.

U ovonedeljnoj emisiji na sceni ćete videti i Emu Simonović, koja će imitirati Bebi Dol, i to njen čuveni nastup na Evroviziji sa pesmom "Brazil". Koliko se spremala, da li se susrela sa nekom poteškoćom, ali i kako se odlučila na ovu imitaciju, Ema nam je otkrila u ovom intervjuu.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ova pesma mi je bila veoma zabavna, uživala sam dok sam spremala kostim. Pošto se bavim latinoameričkim plesom, veoma mi se dopao njen izgled na Evroviziji, pa sam tako odlučila da imitiram baš Bebi Dol - rekla je Ema i dodala:
Dugo sam se pripremala za ovaj nastup, ali samo što se tiče koreografije, pošto pesmu već veoma dobro znam. Najviše sam vremena provela vežbajući koreografiju i spremajući kostim.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Iako je ovo veoma zahtevan zadatak, Ema kaže da joj ni za ovaj, ali ni za prethodne nastupe ništa nije palo teško.

Meni ništa u ovom takmičenju nije teško, ja baš uživam i dobro se zabavim svaki put kad izađem na scenu. Možda mi je sad bilo malo teško da uvežbam da dobro pevam i igram, ali samo malo - rekla je Ema.

Za sada, ova talentovana devojčica je prezadovoljna komentarima žirija, ali se uz njihovu pomoć trudi da svaki sledeći put bude još bolja.

Baš sam zadovoljna komentarima žirija, uglavnom su me hvalili. Sve što mi žiri kaže ja usvojim i trudim se da im pokažem u sledećem nastupu da sam ih poslušala - objasnila nam je Ema i dodala:
Meni žiri nije uopšte strog (smeh).

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Da li je Ema uspela da u potpunosti dočara evrovizijski nastup Bebi Dol, saznaćete u petak 7. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

Pored nje u imitacijama će se ovog petka oprobati i David Radosavljević, Toma Milovanović, Bojana Radovanović, Amna Alajbegović, Teodora-Tara Stojanović, Veljko Čačić, Irina Arsenijević, Sergej Pajić, Pavle Vasiljević i Valentina Mec. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti