separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VEČE NAJBOLJE MUZIKE, PRAVIH EMOCIJA I TEŠKIH ODLUKA: Pinkove zvezdice - All Stars ovog petka donose NEOČEKIVANE KOMENTARE ŽIRIJA! (VIDEO)


Ne propustite poslednju emisiju drugog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja.


Po dobrom, starom običaju, vaše omiljeno dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" i ovog petka od 22 časa u vaše domove donosi pravi spektakl.

Iako ćete ovog petka gledati poslednju emisiju posvećenu muzici devedesetih godine, čini se da naše voditeljke, Marijanu Mićić i Anu Mihajlovski, duh ovog vremena ne napušta.

Autor: RTV Pink

Lepa ti ta životinja na glavi. Mislim, vrati ženi kosu - rekla je Ana, na šta joj je Marijana odgovorila:
Hoćeš ja da kažem šta ti da vratiš?

Autor: RTV Pink

Ipak, tajni nema kada govorimo o nastupima naših zvezdica, jer kao i uvek spremili su samo najbolje.

Mateja Vukašinović podići će žiri na noge izvođenjem čuvene pesme Rikija Martina "Livin' la Vida Loca", a osim pevačih sposobnosti, na sceni će pokazati fenomenalnu koreografiju.

Autor: RTV Pink

Autor: RTV Pink

Sa druge strane, Žarko Pribaković razgaliće sve pesmom "Ljubomoran" grupe "Moby Dick", a u njegovom nastupu uživao je žiri, ali i publika.

Autor: RTV Pink

Ipak, na ovom putu, zvezdice će dobiti i neočekivane komentare žirija. Naime, Marina Stanković je za svoj nastup odabrala pesmu "Zbog tebe" grupe "Tap 011", a na sceni joj se pridružio njen brat i pobednik prošle sezone Ljuba Stanković. Međutim, to se Goci Tržan nije dopalo, jer je želela da u centru pažnje bude Marina.

Autor: RTV Pink

Na te fore ja neću da padam, zato što je Ljuba na sceni. Želim tebe da komentarišem, zato što je ovo tvoje takmičenje - rekla joj je Goca.

Autor: RTV Pink

Veče pravih emocija, teških odluka, ali i veče dobre muzike očekuje vas u poslednjoj emisiji drugog kruga najgledanijeg šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 30. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti