separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

Petar Petković za NOVO JUTRO o tome zašto Evropa i Amerika ćute na najave stvaranja Velike Albanije


Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!


- Štampu danas prelistavamo sa Ratkom Femićem, urednikom političke rubrike u dnevnmo listu "Kurir" i Dragomirom Anđelkovićem, analitičarom.

- Ukrajinska Vrhovna rada izglasala je juče uvođenje ratnog stanja u trajanju od 30 dana u određenom broju regiona Ukrajine, uglavnom onim koji se graniče sa Rusijom. NATO je pružio pružio punu podršku Ukrajini i sazvao hitan sastanak, na šta je Rusija Alijansu optužila za slepu podršku Kijeva. Da li tenzije između Rusije i Ukrajine vode u svetski rat, tema je o kojoj razgovaramo sa komentatorom "Politike" Miroslavom Lazanskim.

- Svi direktori škola ubuduće će morati da imaju licence za posao koji obavljaju. A kako se te licence stiču, koliko direktora škola ih je do sada dobilo, da li su svi loši direktori smenjeni i da li će biti smenjen direktor Poljoprivredno - tehničkog srednjoškolskog centra "Besdeš Jožef" u Kanjiži, koji je prošle nedelje udario šamar profesorki fizičkog zbog grejanja, pitamo ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladena Šarčevića.

- Zašto Evropa i Amerika ćute na najave stvaranja Velike Albanije, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Nebojšom Čovićem, nekadašnjim šefom Koordinacionog centra za KiM i Petrom Petkovićem iz Kancelarije za KiM.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

- Brojevi 95. kola igre na sreću Loto, biće izvučeni večeras. A mi ćemo vam danas predstaviti višetrukog Loto dobitnika Svetomira Mladenovića, koji je od pogođene petice i šestice sagradio kuću kojoj je dao ime "Vila loto".

- U rubrici Pod reflektorima ugostićemo Snežanu Savić sa kojom ćemo razgovarati o predstavi "Pozovi M radi užitka" koja će sutra uveče biti izvedena u Akademiji 28.

- Gošća rubrike "Hit jutra" je Dragica Radosavljević Cakana koja će nam premijerno otpevati svoju novu pesmu pod nazivom "Aurora".

- A upoznaćete i srpske harmonikaše koji su na nedavno održanom takmičenju Svetski trofej osvojili nagrade u kategorijama World music i solo harmonika.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti