separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

APSOLUTNA DOMINACIJA TV PINK: I VIKEND IZA NAS U ZNAKU RUŽIČASTE TELEVIZIJE


U petak, ali I za dane vikenda, televizija Pink beleži lidersku poziciju među komercijalnim emiterima.


Znatnu prednost Pink ostvaruje u subotu među ženskim delom populacije, kada je bio ubedljivo gledaniji od svih komercijalnih emitera, ali I Javnog servisa, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen Audience Measurement.

Tokom sva tri prethodna dana Vaš izbor ubedljivo je bio naš informativni program. Milionska publika pomno je pratila Nacionalni dnevnik u udarnom terminu, ali i sva ostala izdanja Nacionalnog dnevnika, te se tako informativni program naše televizije nalazi u samom vrhu gledanosti I ujedno nosi titulu najgledanijeg informativnog programa među komercijalnim emiterima.

Autor: RTV Pink

I jutarnja informativna emisija Novo jutro postiže odlične rezultate, te je tako Novo jutro ovog petak imalo ukupan udeo u gledanosti od fantastičnih 26% ili blizu 1 300 000 gledalaca. 

Autor: Promo

Među najgledanijim emisijama poslednjih dana, tradicionalno se nalaze i popularne serije koje ne propuštate, Elif, Istanbulska nevesta I sve popularnija Zabranjena ljubav.

Brojna Pinkova publika nije propustila ni specijalno izdanje Pinkovih Zvezdica, koje su se žiriju, ali I brojnoj publici predstavile sa odabirom popularnih pesama 90’. 

Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović

Subotu su obeležile specijalne emisije najpopularnijeg hiper rijalitija, kao I direktna uključenja. Pratili ste emisije, Zadruga – Vanredno ubacivanje, Zadruga – Nominacije, ali i Zadruga – Pitanja novinara sa udelom u gledanosti od 28%. Emisije Magazin IN, Žikina šarenica kao I Paparažo Lov u repriznom terminu I ove subote našle su se na listi najgledanijih emisija. 

Autor: TvPink Printscreen

Nedelja je prošla u znaku emisija koje niste propustili ni u danu iza nas. U vrhu gledanosti našla se Kontravizija, autora Lava Pajkića, ali I Premijera Vikend Specijal koja je i ove nedelje apsolutni lider među svim emisijama u istom terminu. Direktna uklučenja, ali I izbacivanje iz najpopularnije rijalitija pratila je verna PInkova publika, koja je ispratila još jednu epizodu popularne humorističke serije Radoša Bajića, Šifra Despot.

Autor: Promo

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz Vašu televiziju Pink!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti