separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZBOG BORE JE JOVANIN TATA PLAKAO: Sanja otkrila šta je najviše zamerila Santani! (VIDEO)


Otvorila dušu u "Kontraviziji".


Kod voditelja i autora emisije "Kontravizija" Lava Pajkića ove nedelje gostovala je Sanja Stanković. Njena devojka Jovana Tomić Matora, sa kojom je započela vezu u prvoj sezoni "Zadruge", trenutno boravi u Beloj kući, a već na početku emisije Sanja je priznala da joj razdvojenost teško pada.

Autor: RTV Pink

Sanja je istakla i da su Matora i ona svakoga dana provodile vreme zajedno, a u nastavku "Kontravizije" pričala je i šta je najviše zamerila Bori Santani koji je trenutno u "Zadruzi 2" sa Jovanom.

Autor: Zadruga - RTV Pink

On je iz Železnika, odakle je i Jovana. Najviše mu zameram što je rekao ono za Jovaninog tatu, da je on pričao loše o meni. Kada je to saznao Jovanin otac počeo je da plače - izjavila je Sanja.

Autor: RTV Pink

Takođe što je Bora rekao da Jovana i ja više nismo zajedno, što je laž, a mi smo kao neki prijatelji - dodala je Stankovićeva.

Podsetimo, kada je Jovana Tomić Matora ušla u "Zadrugu 2" odmah je počela raspravu sa Borom Santanom zbog ove teme, a tom prilikom ovaj zadrugar se pravdao kako ga Matora i Sanja nisu najbolje razumele.

Autor: RTV Pink

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti