AKTUELNO

Živorad Žika Nikolić i ove subote sa značajnim gostima i temama.

Poslovicom “Ako kantar ne valja, ti budi ispravan” Živorad Žika Nikolić ove subote u 08.30 počeo je “Žikinu šarenicu” na TV Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Uz koleginicu Mariju Egelja, on je ugostio Nađu Rodić, renomiranu prvakinju beogradske drame, jugoslovensku TV glumicu, pevačicu i književnicu. Osim o njenoj zbirci poezije koju je objavila povodom 50 godina rada, Nađa će i zapevati neke od starih numera koje je snimala za Jugoton i PGP.

Gledaoci su i ove subote imali prilike da učestvuju u kvizu i da osvoje brojne, vredne nagrade.

Foto: TvPink Printscreen

Vredan Žikin saradnik Miloš Raonić nam donosi prilog sa promocije Nađine knjige, ali i sa Sajma etno hrane, kao i sa izložbe održane na Savskoj promenadi.

Foto: TvPink Printscreen

U studiju će biti i Vladan Đurković, scenarista i reditelj predstave “Da bar nisam žensko”, i glumice Vaja Dujović i Milica Stefanović, koje na sceni iznose probleme žena u patrijarhalnim avganistanskim porodicama

O izdavaštvu u Srbiji govori ravnopravni laureati nagrade 63. Međunarodnog beogradskog sajma knjiga za najboljeg izdavača - Jelena Trivan, direktorka "Službenog glasnika" i Zoran Kolundžija, prvi čovek izdavačke kuće "Prometej". Biće tu i Dragomir Karić, povodom jubileja - 50 godina postojanja "Karić kompanije".

Muzički gosti ove subote su “Čarter bend”, Predrag Bakočević, Đura (bez “Mornara”), Dragan Smederevac i drugi.

#žikina šarenica

'