AKTUELNO

Bivši kanadski teniser Greg Rusedski izjavio je za "Skaj sport" da veruje u trijumfalni povratak Novaka Đokovića tenisu nakon povrede lakta i da su porazi sa američke turneje samo prolazna stvar.

- Nisam previše zabrinut za Novaka. Vratiće se u staru formu kada se bude osećao spremno i kada bude bio mentalno jak - rekao je Rusedski za "Skaj sports".

Rusedski kaže da porazi na američkoj turneji nisu realno stanje stvari i da će Novak da se vrati u pobednički niz kada u potpunosti zaleči povredu lakta.

- Pitanje u kakvom mu je stanju lakat posle povrede. To je jedna stvar koju je trebalo da uradi i uradio je, sada je samo pitanje vremena kada će se vratiti (u staru formu) - rekao je Rusedski i potom dodao:

- Ne bih se iznenadio kada bi videli starog Novaka, najboljeg mogućeg, pre Rolan Garosa ili Vimbldona. Biti sjajan igrač prosto ne može da se izgubi. Radi se i o glavi, ali i fizičkoj spremi. Vidimo da se umara, a u prošlosti nikada nismo dovodili u pitanje njegovu spremu.

Rusedski je razgovor zaključio rečima "nismo svi kao Rodžer Federer". Inače, Đoković je potvrdio da će učestvovati na turniru u Monte Karlu sredinom aprila.

#Novak Đoković

'