separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

NOVAK ZASUKAO RUKAVE, PA VADIO KROMPIR! Porodica Dobrodolac ZANEMELA kada je na svojoj njivi ugledala najboljeg tenisera sveta! (FOTO)


Novakova poseta izazvala veliku pažnju.


Porodica Dobrodolac iz Brzeća nadomak Kopaonika imala je tu čast da im Novak Đoković pomaže da sakupljaju krompir iz njive i utovare ga u prikolicu. Kako kažu, nije moglo ništa lepše da ih snađe. 

Novak već nekoliko dana sa svojom porodicom i decom iz svih krajeva Srbije boravi u Brzeću u okviru „Drugarijade“, koju sprovodi Fondacija „Novak Đoković“. Pored svih aktivnosti koje ima, najbolji srpski teniser je još jednom pokazao koliko je neposredan u kontaktu sa obožavaocima.

Autor: Privatna arhiva

Tako je nakon šetnje primetio ljude u polju koji su sakupljali krompir. Prišao im je i pitao da li im treba pomoć.

- Zanemeli smo. Nismo znali šta da mu kažemo. I kako bi. U jednom trenutku sakupljaš krompir iz njive, podižeš glavu i vidiš, glavom i bradom Nole stoji pored tebe i pita je l‘ ti treba pomoć. Pa to ni u snu ne bih doživeo – započinje za njega nestvarnu priču Tiosav Dobrodolac iz Brzeća.

Prvo što je Nole uzeo, bila je kofa u koju se sakuplja krompir. I kako kažu Dobrodolci, raširio se po polju kao kad juri loptice na teniskim mečevima.

Autor: Printscreen Instagram/djokernole

- Pomogao nam je da iz skoro celog zasada izvadimo krompir i stavimo ga u džakove. Čak je tražio da mu pokažemo kako se vezuju. Sve ga je zanimalo. Mogu da vam kažem da mi se ispunio san. Upoznao sam Novaka Đokovića i to na, za mene, spektakularan način – objašnjava uzbuđeni Tiosav.

Ni njegov otac Goran nije krio zadovoljstvo. Ali, nije ni hteo da odbije Novakovu pomoć.

- Čovek je zasukao rukave i počeo da radi. Još ja mu kažem da će da se isprlja. Ništa. Nastavio je da radi. Još me usput ispitivao o vrsti krompira, da li ga prskamo... Sve ga je zanimalo. Ponašao se potpuno prirodno. Mene je to iznenadilo jer on je ipak svetska zvezda – kaže Goran Dobrodolac.

Autor: Privatna arhiva

Sve se tog dana pretvorilo u jedno dobro druženje pošto su se nedugo zatim na njivu pojavili i Novakovi roditelji.

- Nole im je rekao da pogledaju baku, moju majku koja sa 85 godina kupi krompir brže od svih nas. Ja sam bukvalno stajao pored prikolice i gledao ga kako stavlja džakove na ramena i ubacuje ih. I dalje sam pod velikim utiskom – rekao nam je Goran.

Kaže da nije očekivao da će Novakova fotografija koju je postavio na Instagramu izazvati tako veliku pažnju.

Autor: Printscreen Instagram/djokernole

- Sišao sam narednog jutra do Brusa. Kad ono, počinju ljudi da me zaustavljaju, da me pitaju o Novaku. Jedan mi je rekao da sam sad i ja postao zvezda – priča kroz osmeh Doborodolac.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti