separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Kim obišao turističke atrakcije Singapura


Severnokorejski lider Kim Džong-un napustio je svoj hotel u Singapuru i večeras obišao turističke atrakcije grada-države, uoči sutrašnjeg samita sa američkim predsednikom Donaldom Trampom.


Kim je, kako se precizira, napustio hotel u 21.04 po lokalnom vremenu, zajedno sa najvišim zvaničnicima, uključujući njegovu sestru Kim Jo-džong i Ri Su-jonga, jednog od viših zvaničnika vladajuće Radničke partije. 

Severnokorejski lider je prekinuo pripreme za samit radi večernjeg obilaska znamenitosti Singapura na vodi, a čak je pozirao praveći "selfije" sa singapurskim ministrom spoljnih poslova, prenose francuski mediji. 

Autor: Tanjug

Kim je, kako se navodi, obišao "Marina bej sends" hotel, kazino i centar za konferencije gde je, u pratnji jakog obezbeđenja, dočekan "poput prave rok zvezde". Severnokorejski lider je, sa osmehom na licu, mahao ljudima okupljenim u holu hotela, koji su pokušavali da ga fotografišu. 

Autor: Tanjug

Dnevnik "Strejt tajms" je ranije izvestio da će Kim otići u razgledanje, odnosno mini turističku turu po gradu. Jonhap je naveo da će obići "Marinu bej sends", Skajpark i Esplenejd. U poslepodnevnim satima singapurske vlasti su pojačale bezbednost oko hotela Sent Redžis, gde je Kim odseo.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti