AKTUELNO

Lovci na pedofile uhvatili su u zamku dva seksualna predatora koja su se pojavila na železničkoj stanici da upoznaju, kako su mislili, 14-godišnju devojčicu radi seksa, prenosi Mirror.

Nil Tranmer iz Bridlingtona u Istočnom Jorkširu i njegova tadašnja devojka Keri Bardal (39) iz Hala doživeli su gadan šok kada se s njima suočilo i zadržalo ih sedam članova onlajn grupe. Žena i njen dečko rekli su devojčici da žele da dete zatrudni tokom seksualnih odnosa. Dogovorili su se da se sastanu, ali osvetnici su ih zaskočili pre nego što su par odveli u policiju.

Tinejdžerka koju su upoznali na Fejsbuku nije ni postojala, ali par to u to vreme nije znao. Doneli su "namernu odluku“ da se sretnu i iskoriste je seksualno, čulo se na sudu. Hari Bredford, tužilac, rekao je da je grupa za onlajn zaštitu postavila profile lažnih devojaka starosti između 10 i 14 godina u pokušaju da uhvati seksualne prestupnike na internetu.

HullLive izveštava da su oboje priznali da su pokušali da stupe u seksualnu komunikaciju sa detetom u Bridlingtonu između 13. i 19. aprila 2021. Mamac, 14-godišnja devojčica je dobila zahtev za prijateljstvo na Fejsbuku od Bardal i poruku u kojoj je pisalo: „Zdravo. Koliko imaš godina?"

Nepostojeća devojčica je odgovorila: "Imam 14 godina. Koliko ti imaš godina?" Bardal joj je odgovorila „36“ i poslala sliku i poruku u kojoj je pisalo: „To je moj dečko“. Poslala je još jednu poruku u kojoj je pisala: "Želiš li da ga delimo? I tebi može da bude dečko" Devojčica je odgovorila: "A kako da ga podelimo?" a Bardal je rekla: "Imaš s*ks sa njim."

Devojčica je odgovorila: "Ja sam nevina. Mogu li da imam s*ks sa 14?" Bardal joj je rekla: "Da. Da li bi želela da koristi kondom?" Bardal je rekla da žive u Bridlingtonu i da devojčica može da kaže majci da ide kod druga. Devojčica mamac je pitala da li može da zatrudni, a Bardal je odgovorila: "Da." Devojka je pitala: "Da li je tebi u redu da tvoj dečko ima seks sa mnom?" Bardal je odgovorila "Da" i, kada je devojčica pitala kako se zove, ona je odgovorila: "Nil. Možeš da ga dodaš na Fejsbuku ako želiš."

"Nikada ranije nisam imala dečka"

Lažna devojčica je dobila zahtev za prijateljstvo od Tranmera i razmenili su poruke. Devojčica je pitala: "Jesi li ti Kerin dečko?" Odgovorio je: "Da. Želiš li da budem i tvoj dečko?" Devojčica mamac je pitala: "Da li ti je Keri rekla da imam 14 godina? Nikada ranije nisam imala dečka." Poruke su razmenjene u isto vreme između Tranmera i Bardal.

Devojčica je pitala Tranmera: "Želiš li da zatrudnim?" On je odgovorio: „Da. Tranmer ju je pitao da li želi da vidi njegove eksplicitne slike i poslao je dve fotografije. Pitao ju je da li može da vidi njene intimne slike i pitao ju je koje je boje njen donji veš. Postavljao je eksplicitna seksualna pitanja. Dogovoreno je da se devojka sastane sa Tranmerom i Bardal na železničkoj stanici Bridlington.

Tranmer i Bardal su nastavili da šalju poruke o seksualnoj aktivnosti. Sedam članova grupe lovaca na pedofile otišlo je na železničku stanicu u Bridlingtonu i videlo Tranmera i Bardalovu. Oni su se suočili tokom susreta uživo i policija je obaveštena. Bardal je rekla: "Nije trebalo to da uradim. Osećam se krivom za ono što sam uradila."

"Ne bih ja, ona me naterala"

Tranmer je tokom policijskog saslušanja tvrdio da ga je Bardal naterala da ode na železničku stanicu da se sastane sa devojčicom. Tvrdio je da nije nameravao da devojčici šalje poruke o seksu i da su bile namenjene Bardalovoj, a ne devojčici. Bardal je negirala da je slala bilo koju od poruka osim što je navela svoje godine i tvrdila je da je njen nalog hakovan i da nije poslala nijednu sliku. Oboje nisu ranije osuđivani.

Nil Tranmer se izjasnio da je kriv, osuđen je na dve i po godine zatvora, a Keri Bardal na dve godine i tri meseva zatvora. On mora da se registruje kao seksualni prestupnik doživotno, a ona na 10 godina.