AKTUELNO

U smrt je povela i brata.

Želela je da joj taj dan bude poseban, pa je odlučila da na svoje venčanje stigne helikopterom, i tako iznenadi budućeg supruga koji ju je čekao pred oltarom.

Rosemer Nasimento Silva (32)  iz Sao Paula je poginula kada se letelica neočekivano srušila. U stravičnoj nesreći život su izgubili  i njen brat, fotografkinja koja je inače bila u šestom mesecu trudnoće, kao i pilot.

Njen verenik Udirlej Damaseno satima je čekao pred oltarom, ne znajući da je ljubav njegovg života poginula svega nekoliko kilometara dalje.

Foto: Printscreen Youtube

Uznemirujući video-snimak pada helikoptera, koji je obišao je svet, objavio je informativni brazilski sajt "G1 Official", koristeći materijal koji su dobili od policije.

Na snimku se vidi nekoliko mogućih grešaka koje je napravio pilot u poslednjim trenucima pred pad.

Kada je helikopter počeo da pada kamera u kabini se tresla, a putnici su vrištali od straha. Nakon smrtonosnog pada, kamera je nastavila da snima.

Policija smatra da je helikopter pao zbog loše vidljivosti zbog oblaka, kiše i magle, nakon čega je udario u drvo. Na venčanje je stiglo 300 gostiju, ali je svega njih šestoro znalo za iznenađenje koje je Rosemer pripremala Udirleju.

Kada je saznao za nesreću, mladoženja je od šoka pao u nesvest.

Pročitajte još: UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Dve devojke slučajno snimile SVOJU SMRT

#Mlada

#Smrt

'