AKTUELNO

Stigla je da napravi samo jednu fotografiju sa ćerkom.

Nekoliko godina pre trudnoće presađeno joj je srce, ali lekari ne veruju da je to uzrok smrti.

Meg Džonson (31), žena koja je nakon transplantacije srca rodila zdravu bebu, umrla je nekoliko sati nakon porođaja, iako nije imala nijedan vidljiv simptom bilo kakve bolesti, piše britanski list "Indipendet".

Meg se porodila u bolnici i Nešvilu, sam porođaj nije bio komplikovan. Četiri sata nakon rođenje ćerke Eli Kejt, Meg je sa svojim mužem Nejtanom razgovarala u bolničkoj sobi.

Nekoliko trenutka proveli su sa svojom devojčicom, kada je tata Nejtan jedini put slikao Meg i Eli.

Oko devet ujutru Meg je prvi put pozvala doktore, jer se osećala loše. Nekoliko minuta pre deset sati, doktori su njenoj porodici saopštili loše vesti.

Pročitajte još: Roditelji očajni! Sud je odlučio da NJIHOVA BEBA MORA DA UMRE!

Meg je nekoliko godina ranije morala na transplantaciju srca zbog miokarditisa, ali doktori ne veruju da je to razlog zbog kog je umrla. Tačan uzrok smrti još nije poznat, a porodica tvrdi da nije imala nikakvih zdravstvenih problema.

Dok se čeka zvanična potvrda smrti 31-godišnje Meg, ljudi dobre volje organizovali su se preko interneta da pomognu Nejtanu i prikupe novac kojim bi mogao da isplati bolničke troškove i pregura prvih i najtežih šest meseci. Čak njegovi prijatelji i porodica, organizovali su se da čuvaju malu Eli da bi tata, inače muzičar, mogao da nastavi da radi.

#Smrt

#porodilja

'