AKTUELNO

Na skupu u Tampi, Tramp se u jednom trenutku na bini nakratko pojavio noseći u naručju bebu obučenu kao građevinski radnik.

Hilari Klinton i Donald Tramp počeli su intenzivnu kampanju u ključnoj državi Floridi, čije bi glasače republikanski kandidat za predsednika SAD morao da osvoji da bi onemogućio svoju demokratsku protivnicu da postane prva žena koja je pobedila u trci za Belu kuću.

U završnici dosad najneprijatnije predsedničke izborne kampanje u SAD, ankete pokazuju da je trka tesna, pri čemu oba kandidata čine sve u očajničkom pokušaju da pobede, ali prognoze ipak daju prednost Klintonovoj, navodi francuska agencija.

Bivša državna sekretarka (69) u pomoć je pozvala Bijonse i Džej-Zija na koncert u Klivlendu u petak, koji je Tramp ismejao, dok su nastupi Džona Bo Džovija, Keti Peri i Stivija Vondera zakazani za subotu.

Tramp je uzavreli vikend počeo skupom u Tampi, dok je Klintonova posetila centar za rano glasanje u Majamiju, uoči skupa u Pembrok Pajnsu u gusto naseljenom delu jugoistočne Floride.

N. Petričević

'