AKTUELNO

Policija bila šokirana prizorom u kući monstruma koji je zlostavljanje dece emitovao uživo pre interneta.

U javnost je nedavno procureo snimak hapšenja pedofila Dejvida Timotija Dejkina (53) na Filipinima.

Dejkinu su ljudi u policijskim uniformama 20. aprila pokucali na vrata doma u Filipinima, baš kada se pripremao da pusti još jedan snimak. Istražitelji Državnog istražnog odbora u tom trenutku su upali u njegov "brlog".

Najveća zaplena pedofilskog sadržaja u istoriji Filipina

Pronašli su dečje donje rublje, cipelice, kamere, lisice za vezivanje, lule za kristalni metamfetamin i celo skladište diskova sa snimcima zlostavljanja dece, prenosi "Index.hr". Ova akcija smatra se najvećom zaplenom takvom sadržaja u istoriji Filipina.

Rast seksualnog turizma preko veb-kamera

Hapšenje Dejkina, koji je poreklom Amerikanac, samo je jedno u nizu akcija borbe protiv relativno novog oblika zločina, seksualnog turizma preko veb-kamera.

Istražitelji otkrivaju najmračnije kutke interneta u kojima pedofili iz SAD, Evrope i ostatka sveta plaćaju građanima Filipina za emitovanje seksualnog zlostavljanja dece, pa čak i malih beba.

Foto: YouTube screenshot

Najmlađa spasena žrtva je dvomesečna beba

UN je upozorio na sve brži rast seksualnog turizma na internetu. FBI je izjavio da se u svakom trenutku na internetu vreba čak 750.000 seksualnih predatora.Najmlađa spašena žrtva u Filipinima pre nekoliko nedelja bila je dvomesečna beba.

#Beba

#Pedofil

#žrtve

'