AKTUELNO

Nakon što je postala prva dama, Melaniju Tramp novinari konstantno traže.

Žele da saznaju svaku njenu intimnu priču, da otkriju najsitnije detalje, ali i da zavire u odnos koji ima sa svojim suprugom, američkim predsednikom Donaldom Trampom.

CNN joj je posvetio specijalnu emisiju, a fokus je bio na tome kako se Melanija prilagođava ulozi prve dame. Kako zaključuje ova medijska kuća, Melanija je "jedna od najzanimljivijih figura Trampove administracije".

U specijalu se govori o prvim godinama Melanijinog boravka u SAD, kao i njenim prvim susretom sa, tada budućim 45. američkim predsednikom.

- Upoznali smo se na zabavi povodom modne revije... Velike modne revije koju je organizovao moj prijatelj na nedelji mode u Njujorku i pozvao me je. Tako smo se upoznali Donald i ja - rekla je prva dama CNN-u.

To se desilo u septembru 1998. godine.

- Trebalo je tada da upoznam jednog supermodela, ali nisam bio zainteresovan. Rekao sam: "Zaboravi nju, ko je ona sa lijeve strane" - pitao je Tramp tada pokazujući na svoju buduću suprugu.

Tramp je tada zapostavio svoju pratilju i opčinjen Melanijinom lepotom, molio je manekenku da mu da svoj broj telefona. Ona je to odbila, a on je dao njoj sve svoje brojeve telefona u nadi da će mu se javiti.

Melanija je tek nakon nedelju dana pozvala Trampa i pristala da izađe s njim.

Tramp ju je ubrzo šarmirao. Istakla je kako joj se svidelo to što je brz na jeziku, inteligentan i poletan. Njihova veza došla je na iskušenje 2000. godine, baš u vreme kada je milioner prvi put nameravao da se kandiduje za predsednika SAD-a, ali ljubav je čini se bila jača.

Verili su se 2004. na jednoj "gala večeri", kada joj je Tramp poklonio verenički prsten od dva miliona dolara. Uskoro se i preselila na Petu aveniju u popularnu Donaldovu kulu.

#Donald Tramp

#Melanija Tramp

#SAD

'