separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

ZOMBI DVOJNICA ANĐELINE DŽOLI upravo je UHAPŠENA! Suočena je sa BROJNIM OPTUŽBAMA, a šta će dalje biti sa njom potpuno je neizvesno (FOTO)


Devoja koja se proslavila kao bizarna dvojnica Anđeline Džoli i koja se navodno podvrgla čitavom nizu plastičnh operacija da bi došla do tog cilja, uhapšena je i trenutno je u pritvoru u Teheranu.


Sahar Tabar uhapšena je na osnovu navoda o "kulturnim zločinima i socijalnoj i moralnoj korupciji". Suočena je sa optužbama za bogohuljenje, podsticanje nasilja, pribavljanje prihoda neprikladnim sredstvima i podsticanje mladih na korupciju, kako prenosi iranska novinska agencije.

Sahar (21) je prošle godine postala planetarno popularna kada je na Instagramu objavila seriju fotografija svog lica u potpunosti izmenjenog plastičnom hirurgijom. Većina njenih fotografija i snimaka koje je delila sa svojih 26.800 pratilaca napravljena je tako da podseća na Anđelinu Džoli, premda na neku "horor" verziju ove holivudske glumice.

Autor: Tanjug/Printscreen Instagram

Ona je objavljivala slike svog morbidno našminkanog lica, sa akcentom na ogromnim usnama i smanjenom, špicastom, vidno operisanom nosu, a pride je na većini fotografija bilo jasno da je na ivici anoreksije.

Inače, estetska hirurgija je veoma popularna u Islamskoj republici, gde se godišnje izvrši na stotine hiljada operacija lica.

Autor: Printscreen Instagram

Nakon što je otkrila ove fotografije, mnogi su Sahar optužili da više liči na zombija nego na Anđelinu i suočila se sa slavom na jednoj strani, a na drugoj sa ogromnim brojem negativnih komentara.

Autor: Printscreen Instagram

Ipak, nešto kasnije ispostavilo se da je sve bilo varka, i da Sahar zaista jeste imala niz korekcija na svom licu, ali da je ipak izgledala prilično normalno, a da je zapravo moć šminke i malo Fotošopa donelo krajnji, bizarni rezultat. Ona je u stvari imala samo dobru ideju za sticanje popularnosti preko noći.

Inače, Instagram je jedina socijalna platforma dostupna u Iranu za razliku od Fejbsuka i Tvitera.

Sudbina mlade Sahar je neizvesna, a njen Instagram nalog trenutno je ugašen. Ona je samo jedna u nizu iranskih blogera i Internet influensera koji su se navodno ogrešili o tamošnje zakone. Privedena je nakon što se javnost žalila na ono što radi.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti