separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Napadač na policajce u Parizu nedavno se preobratio u islam


Administrativni radnik policijske stanice u Parizu koji je nožem ubio četvoro kolega pre nego što su ga policajci ubili, nedavno se preobratio u islam, prenela je francuska televizija BFM.


- Napadač star 45 godina ubio je tri policajca i administrativnu radnicu, nakon čega ga je vatrenim oružjem ubio policajac - saopštio je pariski tužilac.

On je rekao da je pretražen dom napadača i da tužioci za anti-terorizam procenjuju situaciju, preneo je Rojters. Tužilac nije naveo šta je mogao biti eventalni motiv napadača.

Autor: Tanjug AP/Kamil Zihnioglu

Napadač je bio zaposlen u administarciji policijske uprave, a do napada je došlo posle svađe u dvorištu policijske stanice, rekli su policijski izvori za francuske medije.

Francuski policijski izvori, prenele su agencije, navode da je napadač izgubio kontrolu i počeo da ubada nožem policajce koji su se nalazili oko njega.

- Jedan od kolega ubio je osobu odgovornu za napad - rekao je šef lokalnog policijskog sindikata Loik Traver televiziji BFM. Napad se dogodio kod policijske stanice u blizini katedrale Notr Dam, a na lice mesta su došli predsednik Emanuel Makron i premijer Edvard Filip.

Autor: Tanjug AP/Kamil Zihnioglu

Stanica metroa u blizini napadnute policijske stanice je zatvorena iz bezbednosnih razloga, a okolno područje je ograđeno.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti