AKTUELNO

Manekenka Naomi Kembel (49) jedno vreme se družila se sa Džefrijem Epstajnom, milijarderom pedofilom koji se nedavno ubio u zatvorskoj ćeliji.

Bio je na proslavi njenog 31. rođendana i sa njim je bila njegova tadašnja seksualna robinja Virdžinija Roberts. Kako je rekla Naomi, sa njim ju je upravo tad upoznao njezin tadašnji dečko Flavio Briatore (69).

- Uvek je bio u prvom redu na revijama Victori sikret. Ono što je učinio je neopisivo. Kad sam čula što je učinio... Hvala Bogu da je bilo dobrih ljudi koji su me zaštitili. Saosećam se sa žrtvama. Ne mogu... Oni su obeleženi za celi život. Za celi život - ispričala je Naomi.

Džefri, koji je u zatvoru čekao suđenje za seksualno napastovanje žena i seksualnu trgovinu bez mogućnosti izlaska uz kauciju, ubio se 10. avgusta u ćeliji. Epstajn se izjasnio 8. jula da nije kriv za seksualnu trgovinu i zaveru, nakon što je dva dana ranije uhvaćen. Tužitelji u optužnici navode da je namamio desetine 14-godišnjih devojčica u svoje luksuzne domove u Njujorku i na Floridi te im plaćao za seksualne usluge.

#Naomi Kembel | Naomi Campbell

#Pedofil

'