AKTUELNO

Priznaje da sve što je danas uradio je rezultat problema sa samopouzdanjem koje je imao u tinejdžerskim danima.

Kako bi bio što sličniji pokojnoj pop zvezdi Majklu Džeksonu, 22 - godišnji Argentinac Leo Blanco prošao je kroz seriju teških i skupih estetskih operacija na koje je dosad, prema sopstvenom priznanju, potrošio čitavo bogatstvo.

Foto: Printscreen YouTube/Barcroft TV

Foto: Printscreen YouTube/Barcroft TV

Novac zarađuje nastupajući kao imitator Majkla Džeksona, a troši da bi izgledao kao on.

I dok donekle zna koliko je novca potrošio na operacije, nema ni približnu ideju koliko je za sada potrošio na kozmetičke preparate koji mu pomažu da izgleda kao slavni muzičar.

Prati ga 40.000 ljudi

- Kada jednom kreneš sa operacijama, nema granica. Nije moguće da se operišeš samo jednom ili dva puta, uvek želiš još - rekao je Leo.

Do sada je imao jedanaest plastičnih operacija. Dve su bile potrebne kako bi korigovao uši, četiri za nos, još dva tretmana hijaluronskom kidelinom i botoksom kako bi promenio jagodice, išao je i na limposukciju.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Mladić koj sebe smatra umetnikom, na ovaj način je skrenuo veliku pažnju na sebe, pa i na Instragamu ima oko 40.000 pratilaca, a broj stalno raste.

Priznaje da sve što je danas uradio je rezultat problema sa samopouzdanjem koje je imao u tinejdžerskim danima.

- Nikada niasm imao mnogo prijatelja u školi. Mislio sam da nešto nije u redu sa mnom ili mojim telom. Išao sam u teretanu, farbao sam kosu u plavu i sve sam radio da bih lepše izgeldao. I pored toga što sam bio mišićav i plav, moji vršnjaci nisu bili zainteresovani za mene. Danas sam međutim, okružen ljudima koji me vole - rekao je Leo za Daily Mirror.

Foto: Printscreen YouTube/Barcroft TV

Kaže da nije krej operacijama. Kaže da mora da prođe jop tri operacije nosa, a veruje da i bradu mora da doradi. Takođe, želeo bi da ima i podignute obrve.

Zabrinuta majka ne želi da umre na stolu za operaciju

Njegova majka, Adriana Caruso nije zadovoljna onime što Leo radi. Kaže da je zabrinuta za svog sina.

- U redu je što je fan Majkla Džeksona i što ga imitira, ali jesu li plastične operacije potrebne? Zabrinuta sam jer o zahtevima govori opušetno - priča majka.

#Majkl Džekson | Michael Jackson

'