AKTUELNO

Pozvao je Hitnu pomoć, ali nažalost sin mu je već preminuo.

Dejvid Halej (25) iz Mančestera doživeo je strašnu tragediju kad mu je na rukama umro sin Karson Vinter, koji je živeo samo četiri nedelje.

Nesrećni otac je ustao oko pet ujutru da nahrani mališana. Zaspali su na sofi. Dejvid je ležao na leđima, a Karson na njegovoj ruci. Nesrećni otac se probudio dva sata kasnije i po detetovoj koži video da nešto nije u redu. Kad je shvatio da je njegov sin zauvek sklopio oči, prošla ga je jeza, jer je pre toga na trenutak pomislio kako izgleda slatko.

- Nisam želeo da ga budim, samo sam želeo da vidim neki trzaj ili pokret, ali on se nije pomerao - rekao je Dejvid, kako su prenele Večernje vesti Mančestera.

Dejvid je pozvao Hitnu pomoć, ali nažalost, mali Karson je već preminuo.

Beba je preminula iznenada, a objašnjenja za njegovu smrt nema. Utvrđeno je samo da je Karsonova majka, Beverli imala tešku trudnoću.

- Beverli je sina rodila ranije i bio je sitna beba. Otkad je izašao iz porodilišta lepo je napredovao. Lepo je jeo, veoma je voleo da jede - izjavio je Dejvid, piše Miror.

Nesrećni otac je kazao da je Karson imao malu prehladu nekoliko dana pred smrt, ali da nije bilo ništa ozbiljno u pitanju. Takođe je istakao da dana kad je preminuo, nije ništa drugačije plakao nego inače.

Dejvid i njegova žena Beverli doživeli su strašnu tragediju. Međutim, naročito je bolno za oca, jer mu je dete u snu umrlo na rukama.

#Nesreća

#Otac

'