AKTUELNO

Njen advokat tvrdi da to nije istina.

Poznata glumica Sara Džesika Parker, koju smo upoznali u ulozi Keri Bredšo u seriji "Seks i grad", često pozajmljuje nakit i garderobu brojnih dizajnerskih kuća za snimanja i pojavljivanja u javnosti.

Ipak, sada je došla sa jednom od njih u nepriliku, jer su oni odlučili da je tuže pošto im nije vratila pozajmljeni nakit.

Foto: Tanjug

Kako strani mediji tvrde, ona je još 2016. godine pozajmila nakit kompanije Dizajni Kat Florence u vrednosti od 70.000 dolara, a oni su joj dopustili da ga prisvoji na dva meseca.

- Ovo je tipična nameštaljka. Sara Džesika Parker je imala ugovor sa njima, a oni su je zamolili da zadrži nakit kako bi ga nosila na crvenim tepisima i raznim događajima radi promocije. Sara je najpoštenija i najodgovornija osoba među poznatima. Nikada ništa nije zadržala, a kada je istekao ugovor sa Dizajni Kat Florence oni su prestali da je plaćaju,a ona je htela da vrati nakit, ali oni nisu bili zainteresovani - ispričao je glumičen advokat.

Foto: Printscreen Youtube

Sa druge strane, ova kompanija tvrdi da ona nije vratila pozajmljeni nakit, zbog čega su odlučili da je tuže i traže odštetu od 150.000 dolara.

Autor: V. T.

#Sara Džesika Parker | Sarah Jessica Parker

'