AKTUELNO

Nije krila suze kada je saznala da je preminula.

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan posetila je Hejli Cordovu, devojčicu koja je bolovala od raka, te joj time ispunila želje. Hejli je bila veliki fan i rijaliti zvezdu je smatrala svojim idolom.

Foto: Instagram

Kloi, kada je za to saznala, otišla joj je u posetu i sve je snimila u sklopu njene porodične emisije 'U korak sa Kardašijanima'. Ovaj gest je puno značio devojčici, ali i Kloi. Devojčicu je iznenadila brdom slatkiša i zagrljajem, a u jednom trenutku je uzela mobilni telefon i fotografisala se sa njom. Nakon toga iste je objavila i podelila sa svetom i izazvala lepe reakcije fanova.

Foto: Printscreen Instagram

Iako je imala samo deset godina, devojčica je već znala šta želi biti kad poraste. Oduvek je maštala o tome da stilizuje Kloi. Nekoliko meseci nakon što ju je Kardašijanka posetila, Hejli je, nažalost, izgubila bitku s rakom, a Kloi nije krila koliko je skrhana bolom zbog toga.

Pročitajte više: BIĆE UZBUDLJIVO GLEDATI NJIH DVE U ZADRUZI 2! Aleksandra Subotić priznala šta misli o Luni, pa osula paljbu po Slobi: NIŠTA GORE OD MUŠKARCA BEZ STAVA! (FOTO)

I. R.

#Kloi Kardašijan | Khloe Kardashian

'