AKTUELNO

Nije odolela starim navikama.

Američka glumica i kantautorka Demetria Lovato, poznatija kao Demi je u utorak jutro podlegla iskušenju pa se predozirala opijatima. Njoj je hitno pružena lekarska pomoć i trenutno se oporavlja, a novi detalji koji su isplivali pokazuju šta supstanca "Narkan" koja je glumici spasila život.

Naime, pevačica je uzela veću količinu psihoaktivnih supstanci dok je bila u stanu sa prijateljima koji su odmah reagovali. Oni su joj dali "narkan", pozvali Hitnu pomoć, pa zatim napustili njenu kuću pre nego što su lekari stigli na lice mesta - navode strani mediji.

''Narkan" ili Nalokson je lek za hitne slučajeve namenjen preokretu efekata prevelike doze narkotika. Koristi se upravo kod slučaja predoziranja drogom, kako bi se poništili efekti predoziranja, na primer heroinom.

Demi je pokazala svoje glumačko umeće još od malih nogu, a odmah potom se oprobala i u svetu muzike gde je takođe zablistala.

Na jednoj od turneja koju je Demi imala sa Džonasima došla je u konflikt sa plesačicom Aleks Velš kada je čak došlo i do fizičkog okršaja kada je saznala da je ona rekla njenom ocu da uzima lek Adderall. Upravo tako se i otkrilo da je glumica i pevačica zavisna od psihoaktivnih supstanci i alkohola.

Pročitajte još: PRVI PUT JE POKAZALA: Ovako izgleda ćerka Nataše Bekvalac i Luke Lazukića! (FOTO)

Nakon tog incidenta, Demi je potražila pomoć zbog "emotivnih i psihičkih problema''. Kasnije je priznala da je u to vreme bolovala od anoreksije i bulimije i da se samopovređivala.

Pink.rs

#Demi Lovato

#Opijati

'