AKTUELNO

Mnogi je smatraju jednom od najlepših glumica, a trenutno čeka treće dete.

Američka glumcia Kejt Hadson ima 38 godina i iza sebe prilično uspešnu karijeru. Neko vreme nije bila aktivna na društvenim mrežama a razlog tome jeste što je želela što duže da sakrije da ponovo trudna! O tome da je treće dete na putu lepa glumica javnost je obavestila jednim snimkom na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Tanjug

Kejt već ima dvoje dece, a sada čeka devojčicu. Na zanimljiv način je istinu otkrila putem društvenih mreža na posebno organizovanom druženju.

Iznenađenje! Ako ste se pitali zašto me nije bilo neko vreme na društvenim mrežama, to je zato što nikad nisam bila više bolesna. Najgora tri meseca za ove moje tri trudnoće. Bila sam poremećena mučninama, ali je sve prošlo i sada sam sjajno. Želela sam da sakrijem trudnoću što duže mogu. Svi smo prilično uzbuđeni, naša devojčica je na putu - napisala je Kejt na Instagramu uz zanimljiv snimak koji je napravila.

Ovo je njeno treće dete i dobiće ga sa Denijem Fudžikavom. Glumica ima dva sina- Rajdera sa bivšim mužem Krisom Robinsonom i Bingama sa verenikom Metom.

Pink.rs

#Kejt Hadson | Kate Hudson

#Trudnoća

#glumica

'