AKTUELNO

Kao da je predosetila!

Popularna holivudska glumica Kim Katral poznata je po ulozi Samante Džouns u kultnoj seriji "Seks i grad" koja joj je donela svetsku slavu. Ovaj lik tumačila je kroz šest sezona serije i dva filma, a ono što niko ne zna je da je ona sušta suprotnost od onog što je Samanta predstavljala.

Foto: Canadian Film Centre via Foter.com

Kako je nedavno istakla, ona je zbog te uloge mnogo patila jer su muškarci sa kojima je bila očekivala da je ona u krevetu ista kao Samanta. Taj problem je teško rešila:

Uspelo mi je kad sam shvatila da moram da imam partnera s kojim ću stvarno biti srećna i biti ono što jesam, a takvu osobu nisam imala uz sebe dugi niz godina. Pomogla mi je veza sa čovekom koji je bio veoma osećajan i umeo da me sluša. Jedna od najvećih vrednosti "Seks i grada" jeste upravo to što se o se*sualnosti priča kroz humor, pa sam kroz ulogu Samante i sama mnogo toga naučila - izjavila je ona nedavno.

Foto: Printscreen

Ono što malo ljudi zna jeste da je Kim Katral 1998. godine zamalo stradala u avionskoj nesreći, a to je upravo godina kada je počelo emitovanje popularne serije. Naime, ona je tada imala kartu za let London - Njujork, ali je u poslednjem trenutku odlučila da odustane zbog božićnog šopinga. Iako tada tome nije pripisivala pažnju, može se slobodno reći da je imala pravi predosećaj, jer se upravo u tom avionu, kojim je trebalo da leti, nalazila eksplozivna naprava, kada je avion eksplodirao, a delovi njega završili u jezeru.

Autor: N. Vujčić

#Kim Katral

#Seks i grad

#glumica

#serija

'