AKTUELNO

Glumac i glumica se sve češće čuju.

Izvor blizak Bredu Pitu i Dženifer Aniston otkrio je da su se oni zbližili ponovo nakon što je pokrenut postupak za razvod njegovog braka od Anđeline Džoli.

Bivša glumčeva supruga pomogla mu je razgovorom mnogo u najtežem periodu u njegovom životu.

- Bradovi razgovori sa Dženifer pomogli su mu da dovede u red svoj novi život. On soeća veoma duboku povezanost s njom - tvrdi izvor i naglašava da Bred nika dne bi stao između Dženifer i njenog supruga Džastina Terua, s kojim je u braku dve godine.

Ipak, ukoliko bi njih dvoje okončali brak, kako dobro obavešteni izvor tvrdi, "vratio bi joj se u treptaju oka", piše "Yahoo".

A razvod Dženifer i Džastina nije nemogući scenario, jer se u psolednje vreme pisalo da imaju ozbiljne probleme u braku i da više vremena provode razdvojeni nego što su zajedno.

Kako je magazin "In Touch" prethodno izvestio, Bred se tokom leta javio Dženifer kako bi joj se izvinio zbog načina na koji se ponašao prema njoj dok su bili u braku, a nju je "dirnuo ovaj njegov potez".

Foto: Printscreen Youtube

Od tada su počeli da se čuju često, a neke od tema o kojima su najviše pričali jesu njegov razvod od Anđeline i borba za starateljstvo nad decom, kao i njen pokušaj da ga predstavi u negativnom svetlu.

- Dženifer je na Bredovoj strani u slučaju zajedničkog starateljstva. Ona ima način da ga smiri i ohrabri - objašnjava izvor.

Sa druge strane, Bred je krenuo na terapije za trežnjenje, pa j emalo bolje upoznao i sebe samog.

PROČITAJTE JOŠ: ISPLIVALE PERVERZNE FOTKE: Pevačica se GOLIH GRUDI DODIRUJE i ZADOVOLJAVA! (FOTO)

- Došao je do zaključka da je najveća greška u njegovom životu to što je Dženifer ostavio zbog Anđeline. Iako nije zaljubljen u Džen, shvatio je koliko je voli i svojim prijateljima je otkrio da svakog dana to vidi sve jasnije. Sada su dostigli taj nivo bliskosti i razumevanja koji nisu imali dok su bili u braku - završava on svoju priču.

Autor: V. T.

#Anđelina Džoli | Angelina Jolie

#Bred Pit | Brad Pitt

#Džastin Teru

#Dženifer Aniston | Jennifer Aniston

'