AKTUELNO

Muzičke i glumačke zvezde našle su se na istom mestu sa jednim ciljem - pomoći ugroženima!

Čitava planeta i dalje bruji o stravičnom uraganu Irma koji je razorio veliki deo Južne i Centralne Amerike i naneo ogromnu materijalnu štetu, ali i odneo veliki broj žrtava. I dok američki zvaničnici čine sve kako bi sačuvali bezbednost svojih građana i brojnih turista, brojne humanitarne organizacije širom sveta na različite načine trude se da pomognu ugroženima, a jednoj od akcija rado su se odazvale i brojne muzičke i glumačke zvezde.

Foto: Tanjug

U okviru humanitarne akcije "Hand in hand" otvorene su i specijalne telefonske linije čijim se pozivanjem donira određeni novac, a ovo je bila jedinstvena prilika da ljudi dobre volje širom sveta pomognu ugroženima, a ujedno i uživo razgovaraju sa svojim omiljenim svetskim zvezdama.

Ogromna tragedija ujedinila je na jednom mestu veliki broj zvezda, među kojima su bili Brus Vilis, Džordž Kluni, Džejmi Foks, Džastin Biber, Džulija Roberts, Ričard Gir, Opra Vinfri, Ketrin Zita Džons, Gven Stefani, Džastin Timberlejk, Tom Henks, Al Paćino i mnogi drugi, a njihov human gest oduševio je planetu.

Iako su svi priželjkivali njen dolazak, pop diva Bijonse Nouls nije bila u prilici da se pridruži kolegama, ali je pronašla način da pomogne i obratila se javnosti video-porukom:

Pink.rs

#Bijonse | Beyonce Giselle Knowles - Carter

#uragan

'