AKTUELNO

Operacija je otpočela i svi su zabrinuti, posebno Nilgun. Da li će Kadir preživeti?

Pojava Kadira u njihovom životu izazvaće sumnju kod Čiček, i ona će početi da shvata da on nije samo drug njenog brata, kako joj je rečeno. Ipak, Čiček ni ne sanja ko je on, već sumnja da je Kadir rođak, posebno nakon činjenice da se pojavio donor koji će njenom bratu dati bubreg.

Foto: TvPink Printscreen

Operacija je počela i Nilgun je veoma zabrinuta jer predugo traje. Osim nje i Kemal je zabrinut, a operacija se odužila. Nilgun je preplašena da doktori nešto kriju od njih, ali ubrzo saopštavaju dobre vesti, operacija je uspešno obavljena, Kadir se oseća dobro.

Za to vreme Čiček pokušava da otkrije ko je zapravo Kadir i o tome ispituje baku, koja je mudra i uspeva vešto da sakrije pravi odgovor. Međutim, o tome ko je Kadir, Čiček će saznati na najgori mogući način.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon operacije, i saznanja da je Kadir dobro, kao i svega što joj se izdešavalo, Suzanino psihičko stanje zapada u krizu. A da li će njen brak sa Kemalom opstati nakon što on otkrije jezivu tajnu?

Foto: TvPink Printscreen

Kako će Kemal reagovati kada sazna da je Suzan od lekara tražila da Kadir ne preživi operaciju saznajte večeras u seriji "Porodica mog oca" samo na Televiziji Pink od 20 časova, nakon serije "Beskrajna ljubav".

Autor: Pink.rs

#Porodica mog oca

'