AKTUELNO

Jedan mladić poslao je novinarki tabloida potpuno nage fotografije ove slavne lepotice.

Nije retkost da se poznate ličnosti nađu na meti hakera, a problem nastane kada dođu u posed njihovih privatnih prepiski ili fotografija.

To se, po drugi put, dogodilo manekenki Emili Ratajkovski, čijih su se privatnih, golih fotografija dokopali hakeri.

Link koji vodi na više od 200 fotografija, na kojima je Emili uglavnom potpuno gola, stigle su na adresu Helen Vud, prostitutke koja je poznata po tome što ju je angažovao Vejn Runi, a koja danas piše kolumnu za jedan britanski tabloid.

- Stigla mi je privatna poruka na Tviteru od nepoznatog muškarca, ali pogledala sam iz radoznalosti. Ispostavilo se da je to link na fotografije sa iCloud naloga Emili Ratajkovski. Taj klovn je hteo da objavim gole fotografije u svojoj kolumni. Da bude jasno, ne radi se o razuzdanoj zvezdi koja pokazuje intimne delove da bi upecala nekoga na "Skajpu", već se radi o privatnim stvarima, koje su razmenjivale dve osobe - rekla je Helen, koja je odbila da objavi fotografije i oštro je kritikovala tog čoveka.

Emili se proslavila upravo golotinjom, u spotu Robina Tika za pesmu "Blurred Lines", a često na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavljuje provokativne, pa čak i nage fotografije.

U centru pažnje našla se i prošlog decembra, kada je fotograf Džonatan Leder objavio njene erotske fotografije sa početka karijere, bez njene dozvole.

Autor: M. Đurović

#Emili Ratajkovski | Emily Ratajkowski

#Manekenka

'