AKTUELNO

Kako bi stao na put svim pričama, glumac je objavio svoju fotografiju i tražio od fanova sa kojima se družio da potvrde da izgleda dobro.

Nakon što je njegov kolega Majkl Daglas u jednom intervjuu otkrio da se glumac Val Kilmer bori sa opakom bolešću, tabloidi ne prestaju da se interesuju za njegovo zdravtsveno stanje.

Iako se trudio da negira sve glasine, snimak koji je objavio jedan portal, a na kom Val teško diše i jedna govori, uzdrmao je javnost.

On se potom fanovima obratio na društvenoj mreži Fejsbuk i rekao kako je savršeno zdrav i da je istina da je prošle godine imao zdravstvenih problema, ali da nikako nije u pitanju rak grla, kao što se pisalo.

Kako bi stao na put svim pričama, Kilmer je objavio svoju fotografiju iz gostovanja u jednoj radio-emisiji i tako dokazao da se oseća odlično.

- Da li vam zaista izgledam bolesno? Ovo sam ja ujutru, u sedam sati, bez šminke i bez fotošopa - napisao je Val i pozavo svoje fanove sa kojima se nedavno sreo da posvedoče o tome da izgleda dobro.

Podsetimo, nakon svih Valovih odgovora da nije bolestan, oglasio se i Daglas, koji se izvinio zbog širenja dezinformacija.

Autor: M. Đurović

#Majkl Daglas | Michael Douglas

#Val Kilmer

#glumac

'