separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DRAMA U HOLIVUDU NE PRESTAJE! Nakon Roberta De Nira, i ovaj glumac optužen za zlostavljanje: TERAO STUDENTKINJE DA MU PLAĆAJU ČASOVE, PA IH SKIDAO GOLE!


Skandal za skandalom!


Dve žene su u četvrtak podnele građansku tužbu u Americi protiv holivudskog glumca Džejmsa Franka, tvrdeći da vodi lažnu filmsku školu u kojoj mlade žene, studentkinje, željne napredovanja u glumačkoj karijeri zavodi na "golišavoj audiciji" i tera ih da snimaju eksplicitne scene. 

Autor: Tanjug

Tužba protiv ovog 41-godišnjeg glumca koji je nominovan za Oskara i koji trenutno glumi u jednoj televizijskoj seriji podneta je na višem sudu u Los Anđelesu. Džejms Franka terete da je koristio i zlostavljao ambiciozne mlade nade.  

Kako glasi u tužbi, dve žene, glumice Sara Titer-Kaplan i Toni Gaal izjavile su da su 2014. upisale Frankovu filmsku školu u kojoj su trpele zlostavljanje i ponižavanja.  

Naime, one tvrde da su Franko i još dva muškarca koji rade u njegovoj producentskoj kompaniji diskriminisali, uznemiravali i prevarili mlade žene. Ali to nije sve. Mladi studenti su plaćali čak 750 dolara da bi se pridružili razredu u kom su bile zastupljene intimne scene, te su morali na audiciju da dolaze goli ili delimično goli, navodi se u tužbi.  

Mogućnost za zapošljavanje postajala bi veća ako bi žene pristajale na intimne scene, često u postavkama orgija, navodi se u tužbi.  

Nakon što je završila pohađanje te škole, Sari Titer-Kaplan ponuđena je uloga u projektu u kojem se Franko pojavljuje u sceni orgija sa ženama.  

Kako ona navodi, on je tokom snimanja te scene uklonio plastične zaštitnike koji su pokrivali polne organe glumica, simulirajući oralni s*ks.  Mlade glumice traže novčanu odštetu.

Sa druge strane, advokati proslavljenog glumca tvrde da ništa od navedenog nije istina. 

Džejms se neće samo u potpunosti braniti, već će tražiti i odštetu od tužitelja i njihovih advokata zbog podnošenja ovakvih optužbi - kaže Majkl Plonsker, glumčev advokat.  

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti