separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

POSTAJE PRAVNICA! Kim Kardašijan provela ceo dan sa čovekom osuđenim na smrtnu kaznu! Tvrdi da je nevin za zločine za koje je osuđen! (FOTO)


Ne želi više da bude rijaliti zvezda!


Kim Kardašijan provela je dan sa zatvorenikom Kevinom Kuperom koji je osuđen na smrtnu kaznu, zbog četiri ubista koja je počinio. 1983. njemu je dodeljena smrtna kazna, ali on oduvek tvrdi da ta ubistva nije počinio. Zbog toga, Kim je odlučila da se bori i pomogne Kevinu da dokaže ono pri čemu čvrsto stoji, a to je njegova nevinost.

Starleta se u slučaj umešala 2018. godine kada su se pojavili novi dokazi da je Kevinu namešteno. Tako je Kim, koja poslednjih meseci uči kako bi postala pravnica, tražila ponovno razmatranje slučaja i eventualno oslobađanje. Kim je, takođe, zahtevala novo DNK testiranje koje je guverner Kalifornije dozvolio.

Imala sam emotivan susret sa Kevinom Kuperom juče, u "San Quentin’s" delu za smrtne kazne. Smatram da je pažljiv i iskren, i verujem da je nevin kada su u pitanju zločini za koje je osuđen - napisala je Kim na Tviteru.

Kim je uvek bila zainteresovana za krivično pravo, a njen otac Robert Kardašijan koji je preminuo 2003. godine, bio je jedan od poznatijih američkim advokata, poznat po suđenju O.J. Simpsonu.  

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti