AKTUELNO

Glumica ima dvoje usvojene dece!

Holivudska diva Šarliz Teron usvojila je dvoje dece, dečaka Džeksona 2012. godine i devojčicu Augustu 2015. godine. Međutim stvari su se u međuvremenu promenile, te je glumica izjavila da je zapravo ima dve ćerke.

Foto: Tanjug AP

Glumica je objasnila da je njen sin sa tri godine rekao da se ne oseća kao dečak i da je shodno tome odlučila da ga odgaja kao devojčicu.

Eto! I ja sam mislila da je dečak. Dok me nije pogledala s tri godine i rekla: "Nisam dečak" - ispričala je glumica.

Teronova je rekla da se u život svoje dece neće mešati i da imaju potpuno pravo da pronalaze sebe, a da je ona tu da im obezbedi sve što im je potrebno da budu ono što žele da budu.

Kao roditelj, moj posao je da slavim sa njima, da ih volim i osiguram im sve što im treba da bi bili ono što žele da budu. Učiniću sve što je u mojoj moći da deca imaju prava koja im pripadaju - objasnila je Šarliz.

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD SKROMNIJE! Bekamovi zarađuju milione, a za Viktorijin rođendan nisu ni tortu uspeli da kupe! (FOTO)

Podsetimo, mediji su Šarliz u više navrata dovodili u vezu sa kolegom Bredom Pitom, ali je ona to demantovala izjavom da je već deset godina sama.

Pink.rs

#Šarliz Teron | Charlize Theron

'