AKTUELNO

Sve je negoveštavalo da će se ovaj brak loše završiti.

Popularni glumac Nikolas Kejdž (55), samo četiri dana nakon venčanja u Las Vegasu sa Erikom Koike (34) traži poništenje braka.

Strani mediji pišu da je glumac podneo zahtev za poništenje braka u sredu, 27. marta, a ukoliko zahtev bude odbijen ponovo će tražiti razvod braka.

Nikolas i Erika bili su u vezi godinu dana, a pri vađenju dokumenata za venčanje sve je negoveštavalo da će se ovaj brak loše završiti.

Naime, Kejdž je pri vađenju dokumenata bio vidno pijan i okupljenima je rekao da će mu buduća žena uzeti sav novac, spominjao je Erikinog bivšeg dečka i nazivao ga dilerom.

Glumac je Eriki tada saopštio da ne želi da se oženi njom, dok mu je ona odgovorila da mu to nikada nije ni tražila, ali se par ipak venčao.

Podsećamo, Nikolasu je ovo četvrti brak. Prvi brak slavnog glumca sa Patrišom Arket trajao je od 1995. do 2001. godine. Potom je savni glumac bio u braku sa ćerkom Elvisa Prislija, Lizom Mari Prisli od 2002. godne, a brak je trajao svega 107 dana, dok ih je sud zvanično razveo tek 2004.

Najduži brak Kejdžu trajao je 14 godina sa Kim Alis sa kojom ima sina Kal Ela, dok sa Kristinom Fulton ima sina Vestona.

Autor: Pink.rs

#Nikolas Cage

'