AKTUELNO

Nestrpljiva sam da vidim kako se snašao u ovoj ulozi, rekla je, između ostalog pevačica.

Trenutno najpopularniju tursku seriju, koja obara sve rekorde gledanosti u svetu, "Beskrajna ljubav", publika  i kod nas imaće priliku da je gleda od večeras, svakog dana u 20 časova samo na Televiziji Pink. Kako glavnu ulogu u ovoj hit seriji igra turski zavodnik Burak Ozčivit, mnoge dame s nestrpljenjem iščekuju početak ove serije.

Foto: Printscreen Youtube

Među njima je i pevačica i članica žirija "Pinkovih zvezda" Dara Bubamara. Dara nije krila oduševljenje zbog početka nove serije, a kako je sama istakla, Burak Ozčivit joj je zapao za oko dok je igrao Bali- bega.

"Beskrajna ljubav" je serija koju sam dugo očekivala. Burak je top frajer, nestrpljiva sam da vidim kako se snašao u ovoj ulozi, pošto je kao Bali-beg bio fenomenalan. Sigurna sam da će se zbog ove serije žene još više zaljubiti u njega. Jedva čekam da serija večeras počne sa emitovanjem, neću to propustiti - rekla je Dara Bubamara za Pink.rs.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Podsetimo, Ozčivit u seriji "Beskrajna ljubav" igra Kemala, jedno od troje dece iz porodice srednje klase. Njegov jedini životni cilj jeste da sebi stvori život - on ne veruje u čuda, kao ni u ljubav. Međutim, sve se menja kada u njegov monotoni život uđe Nihan.

Dvoje zaljubljenih mnogo toga razdvaja i njihova ljubav zaista postaje nemoguća.

Foto: Printscreen Youtube

Uzbudljivu ljubavnu priču milionski auditorijum će bez daha pratiti na ružičastoj televiziji, a svi obožavaoci turskih serija i jednog od najpopularnijih tamošnjih glumaca uskoro će saznati da li će Burak uspeti da se izbori za svoju ljubav.

Ne propustite prvu epizodu serije "Beskrajna ljubav" koja je programu Televizije Pink večeras od 20 časova.

Autor: J. V.

#Beskrajna ljubav

#Burak Ozčivit

#Dara Bubamara

#pevačica

'