AKTUELNO

Nisu bili vereni ni godinu dana.

Slavna bogatašica Paris Hilton raskinula je sa svojim verenikom Krisom Zilkom samo nekoliko dana pred venčanje.

Par se razišao pre nekoliko nedelja. Sve se desilo brzo. Ljubav, veza, veridba. Shvatila je da on nije ''gospodin pravi'', ali želi mu svu sreću - otkrio je blizak prijatelj Hiltonove.

Par se verio u januaru dok su bili na skijanju, a prsten koji je Zilka poklonio Paris koštao je čak dva miliona dolara. Hiltonova je izgubila ovaj dragoceni komad nakita dok je bila u noćnom provodu, ali, srećom, osoblje je pronašlo prsten i vratilo joj ga.

Foto: Instagram

Svadba je trebala da bude u novembru, a porodica i prijatelji oduševljeno su iščekivali pozivnice, ali umesto toga dočekala ih je vest da je par raskinuo veridbu.

- Paris je htela da se venčaju 11. novembra. Izabrala je datum, ali zbog posla i čestih putovanja nije stigla da organizuje slavlje. Poslednjih šest meseci nisu bili u dobrim odnosima, pa su odlagali svadbu. Ljubav se polako gasila i Paris je shvatila da ne želi da se uda - otkrio je izvor za strane medije.

Foto: Printscreen Instagram

Ipak, neki njihovi bliski prijatelji se nisu preterano iznenadili kada su čuli za raskid, jer, kako tvrde, Paris i Kris su delovali "ohlađeno" jedno od drugog, što se na javnim mestima koja su zajedno posećivali itekako videlo. Ovo nije prvi put da Paris neposredno pred stupanje u brak odustane od svega. Podsetimo, ona je već dva puta raskidala veridbu - sa Džejsonom Šoom 2003. i Parisom Latsisom 2005. godine. Kris Zilka je, pre Hiltonove, bio veren za Hanu Bet od koje se razišao 2015. godine.

PROČITAJE JOŠ: NOVA EPIZODA SERIJE 'ZABRANJENA LJUBAV' VEČERAS NA TV PINK SE NE PROPUŠTA: Priča o ljubavnom trouglu ostaviće sve bez daha! (FOTO+VIDEO)

Autor: S. R.

#Paris Hilton

'