AKTUELNO

Smatra da snajka ima mnogo više talenta za ples od njega.

Poznati pevač Dragan Kojić Keba ove godine proslavlja 30 godina karijere i tim povodom odlučio je da napravi veliki solistički koncert u Centru "Sava" 4. decembra ove godine.

Ekipa "Premijere", najgledanije emisije o poznatima, posetila je Kebu na koreografskoj probi, a on je tom prilikom otkrio da mu je veoma žao što njegova ćerka Nataša neće prisustvovati ovom spektaklu.

Foto: TvPink Printscreen

Ne postoji šansa, zbog toga mi je žao. Ona mi je uvek u glavi i u mislima, ali zahvaljujući ovoj tehnologiji siguran sam da će me ona pratiti - naveo je Keba.

Goste na koncertu, Kojić nije želeo da navodi, a sve je zanimalo da li će se na biti pored ovog pevača pojaviti i njegova snajka Severina.

Ne volim da pričam o gostima, iz prostog razloga što specijalni gosti treba da dođu kao šlag na tortu. Za očekivati je da Severina dođe, ali možda se stvarno desi da dođe - istakao je Keba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KRAO NAM JE NOVAC IZ NOVČANIKA: Goca Tržan ispričala kako ju je razočarao KUĆNI PRIJATELJ, pa iskreno priznala šta misli o Kiji Kockar

On je takođe pred premijernim kamerama priznao da je njegova snajka mnogo talentovanija za fotografisanje ali i za ples od njega, pa je ispričao kako ga je jednom fotografisala i napravila fenomenalne kadrove.

Bio sam par puta puta na setu gde je ona radila fotografije, ja sam veoma krut za slikanje. Onda je ona uzela aparat, i za četiri minuta mi napravila slike. Treba imati taj nerv za slikanje, a ona to ima - zaključio je Keba.

Ukoliko ste propustili da pogledate današnje izdanje "Premijere" sa još mnogo izveštaja o poznatima, to možete učiniti u snimku koji sledi.

R. L.

#Dragan Kojić Keba

#Premijera

#Severina Kojić

'