AKTUELNO

Šokiran je što je to dospelo u javnost.

Popularni folker Era Ojdanić još jednom se našao u centru skandala kada se u javnosti pojavio njegov eksplicitni snimak.

U njemu se vidi kako on onaniše dok poziva na seks, a na kraju snimka se prikazuje i njegovo lice.

Foto: Pink.rs

Prema pisanju medija, on je taj snimak poslao maloletnici (17), pa smo stupili u kontakt s njim kako bismo videli o čemu se radi. Pevač nam je potvrdio da je snimak napravio on, ali je negirao da ga je bilo kome slao, a kamoli maloletnici.

- Neko mi je smestio samo tako, je*aću mu mamu samo dok budem provalio ko je. Ja svoj telefon ne zaključavam nikada, i u restoranu, i u kafiću i na nekim tezgama i tako dalje. Neko je iskoristio moje odsustvo, za vikend sam bio u Nemačkoj i celo veče sam pevao i izgleda da mi je neko čeprkao po telefonu i da je napravio to što je napravio. Stvarno bruka, katastrofa. Klip je klip, da se razumemo, ali to je lično za mene, ali neko mi je tako smestio, a ako budem mogao da provalim ko je, podneću krivičnu prijavu - rekao je Era za portal Pink.rs i dodao da nikome nije slao video:

- To je moj klip, ali za mene, ne mogu da negiram da nije. Ali ovo je neko iskoristio priliku da mi je čeprkao po telefonu i uradio je to što je uradio. Nikome nisam slao, nikad, na kraj pameti mi nije bilo da to pošaljem, to je moja intima. A to što sam napravio kiks što nisam zaključao to... A i kupio sam nov telefon i ne znam da baratam dosta oko njega. To mi je neko smestio baš onako kretenski, dušmanski - objasnio je Era.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE JOŠ: Milan Popović OPTUŽIO SEVERINU ZA NASILJE U PORODICI: Sve mu se smučilo, pa se odlučio na DRASTIČNE KORAKE!

Sporni snimak možete pogledati OVDE.

Autor: V. T.

#Andrija Era Ojdanić

'