AKTUELNO

Još veća tenzija između ova da zadrugara.

Aleksa Savić je otvoreno izjavio da smatra Branislava Radonića materijalistom, od tog trenutka njih dvojica nisu u korektnim odnosima. Tokom večeri voditelj Milan Milošević je sa zadrugarima pretresao teme koje su obeležile ovaj rijaliti, a deo priče su bili upravo njih dvojica.

Aleksa deluje veoma isfrustrirano, kao devojčica je - prokomentarisao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

On ne može da prestane da me napada. Konstantno dodaje nešto, dobacuje gluposti, jer ja ne padam na njegove provokacije - objasnio je Savić koren njihovih nesuglasica.
Ti mene kao zanimaš bezlični klincu, ti nemaš faktor x. Nemaš harizmu. Vidi se da si bio debeo kad si bio mali, još uvek hodaš kao debeo dečka iako nisi debeo. Ti si prepotentan i imaš facu kao devojčica - vređao je Brendon Aleksu.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pink.rs

Pošto je pokazao koliko je alav i bahat. Ti si jedan cirkuzant, koji je pozvan ovde da skakuće - uzvratio mu je Aleksa.

Jelena Krunić je stala u Aleksinu odbranu i istakla sve njegove kvalitete i time pobila sve ono što je Brendon rekao o Pinkovoj zvezdi.

Ja sam rekla da je on najlepši i da je veoma lepo vaspitan i te kako ima faktor x. I te kako ima svoj stav i ume da se svađa - objasnila je Krunićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: HOĆEMO DA BUDEMO UČITELJICE LJUBAVI: Dorotea i Nataša predložile Drvetu mudrosti NEŠTO ŠTO ĆE ZAPREPASTITI SVE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'