AKTUELNO

Ukućani ga jedva obuzdali.

Stanari Bele kuće su tokom noći otkrili voditelju Milanu Miloševiću šta su pravi razlozi rasprava koje postoje među njima. Milošević je bio znatiželjan da mu Jelena Golubović i Nataša Moskva objasne razlog svojih nesuglasica.

Foto: TvPink Printscreen

Devojka je komentarisala kako su naše devojke ku*ve. Sve je počelo kada sam ja rekla da je ona jedna od tri ukućanke za koje bih volela da izađu. Kada je Lazar izašao, ona kao njegova devojka je bila nadmena, i pričala kako je on ljubomoran. Ta nadobudnost je mene navila da kažem da ona treba da izađe. Ona je pokazala kakav je ološ od čoveka. Jeste ga iskoristila. Ona je kao mrtvo puvalo. Ona u meni ne može da izazove ni dobru ni lošu emociju, ravna linija - pričala je Golubovićeva.
Meni je drago da sam ti ravna linija. Ja tebe obožavam... Ne dam vama pijavicama da mi crpite energiju - odbrusila joj je Moskva.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku Branislav Radonić Brendon je pokušao da zavadi Moskvu i Boru Santanu, izjavivši da je on rekao da je Nataša "lakog morala" što je on istog momenta demantovao, a ona je ipak ostala pomalo zatečena zbog toga.

Pričao si da je lakog morala, da je ona ovde slabije energije i da je u spoljnom svetu slobodnijaLažovu, ti si psihički labilan i nestabilan, ogovaraš sve ovde. Ti si ludo Aladinovo draguljče - provocirao je Brendon Boru.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovih reči Bora se zaleteo kako bi se obračunao sa Brendonom, ali su za zadrugari zaustavili i nisu mu dopustili da napravi prekršaj.

Pročitajte još: TO JE BILO SAMO TRLJANJE TELA! Jelena OSUDILA Maju da je nepravedno optužila Marka da ju je ISKORISTIO, ona joj OVIME ZAPUŠILA USTA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'