AKTUELNO

Priznala je mnogo toga!

Nedeljom uveče pre ''Izbacivanja'' voditelj Ognjen Amidžić uvek poseti zadrugare i sa njima komentariše najzanimljivije minule događaje te nedelje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ognjena je zanimalo kakav je njen stav o odnosu sa Nemanjom Tošićem koji je javno priznao da simpatiše Lunu. Nakon toga je komentarisala odnos Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića.

U početku sam mislila da je to neka fora da bi napravio neku priču. Sviđam se ja njemu, ali vidim da je iskren u tome. Nikada nisam gladna pored njega. Mnogo ga volim i poštujem ga. Svesna sam da mu se sviđam i malo mi je to teren jer ja ne želim da mu dajem lažnu nadu. Ja volim da se družim sa muškarcima i neću da izgleda kao da mu dajem lažnu nadu. Ja sam osoba kojoj se dogodi na prvi ili se nikada ne dogodi - rekla je Luna o svom odnosu sa Nemanjom Tošićem, pa je počela da komentariše Aleksandru i Davida.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne bih volela da Aleksandra razmišlja o tome, meni će uvek zbog prošle sezone sa bilo kojim muškarcem da pomisle da ja hoću da ukradem nekog. Ja njega gledam kao Adama, imam problem sa tim pričama koje se prave. Žao mi je, jer želim da se družim sa njima, zbog toga se ne zbližavam sa njima. Ja vidim da je Aleksandra sada loše, vidim da je ona osoba koja voli da bude sama. Nije otvorena kao ja. Njihov problem je zatvoren prostor, ali i to da nema kompromisa. Njih nervira kad drugi komentarišu šta oni rade - rekla je Luna.

Ona je priznala da je prijatno iznenađena ponašanjem Marka Miljkovića jer nije očekivala da će se on u ovoj sezoni tako ponašati prema njoj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je jedno veliko iznenađenje. Sa njegove strane nema nikakvih emocija. Nas dvoje smo bliski, nekada se zagrlimo. Marko je zatvorena osobai ne voli da se grli i mazi, ali ja volim kada se sa drugovima tako ponašam - rekla je ona.

Za kraj razgovora Ognjen je upitao ko je najviše nervira od ukućana.

To su Marija i Miljana. Kad ih čujem nekada mi se sloši - rekla je ona za kraj.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#David Dragojević

#Luna Đogani

#nemanja tošić

'