AKTUELNO

Rebeka je sinoć priznala da se u mladosti borila sa anoreksijom.

Učesnica rijaliti programa "Zadruga 2" Rebeka Popović, tokom prošle večeri priznala je da je u mladosti bolovala od anoreksije. Tom prilikom ova zadrugarka je rekla da se u mladosti izgladnjivala i da ima problem sa hormonima.

Foto: TvPink Printscreen

Rebeka je dodala da je imala veoma težak period adaptacije kada je ušla u "Zadrugu 2", kao i da joj često stane želudac, zbog čega ima nagone za povraćanjem čak i od čaše vode.

Kako bismo saznali više detalja, pozvali smo Aleksandru, Rebekinu drugaricu, koja nam je potvrdila reči Popovićeve i otkrila dodatne detalje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hvala što ste otvorili ovu temu. Potvrđujem informaciju vezanu za anoreksiju. Međutim, ono što bih dodala je da se Rebeka prethodnih godina borila i sa bulimijom. U periodu puberteta je po prvi put počela sa rigoroznim režimom ishrane, koji je zahtevao veoma striktan unos kalorija. U tom periodu, njen organizam je imao značajnije veće energetske potrebe, usled čega je i došlo do ovih poremećaja u ishrani - govori Aleksandra.

Aleksandra u nastavku razgovora dodaje da je ovo veoma osetljiva tema za Rebeku koja se dugo borila sa ovim problemom. Drugarica ove ukućanke "Zadruge 2" kaže i da se Popovićeva dugo borila da svoju ishranu vrati u normalu.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz ovih razloga, ona je često sebi uskraćivala normalne obroke, nakon čega je ubrzo imala izražen apetit i snažnu potrebu za unosom velikih količina hrane, koju je organizam odbijao da preradi, a za posledicu je imala osećaj mučnine i često povraćanje. Mi, kao njeni prijatelji i porodica, osećamo zabrinutost da se ovaj problem vrati i da na njega treba pravovremeno uticati - priča Rebekina drugarica.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da naglasim da je ovo vrlo ozbiljan zdravstveni problem velikog broja mladih devojaka, a zahvaljujući vama, pitanjima vaših kolega i velikoj gledanosti rijalitija "Zadruga", smatram da je ovo jedinstvena prilika da se o ovoj temi priča glasno - zaključuje Aleksandra.

PROČITAJTE: ŠTO BI MENJALA FERARI ZA FIĆU? Sanja otkrila da li se plaši da će je Matora PREVARITI, pa osula paljbu po Bori Santani: IMAM SVAŠTA DA KAŽEM O NJEMU! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Rebeka Popović

'