AKTUELNO

Morali su da se suoče.

S obzirom na to da su pojedini zadrugari primetili da su Marijana Zonjić i Slobodan Batjarević Cobe previše bliski, proširile su se glasine da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva.

Foto: TvPink Printscreen

Cobe nikako ne želi da ga zadrugari povezuju sa njom, jer je oženjen. On je takođe skrenuo pažnju Marijani da povede računa o svom ponašanju, jer kako on kaže, prema njenim postupcima svi mogu da zaključe da ona gaji prema njemu emocije.

Druže, jesmo li se mi poljubili? Šta je*emo se psihički? - rekla je Zonjićeva.
Je l' znaš ti da pričaš normalno? Što si budala i kreten. Ti otvaraš te teme sa drugima. Vidiš kakav si debil. Marijana, nemoj da mi se obraćaš. Gledaš samo svoju stranu - prekoreo je Cobe Marijanu.

Foto: TvPink Printscreen

Zonjićeva se sve vreme pravdala da ona ne pravi priču i da ne želi da ga povredi, niti da mu upropasti brak i zato smatra da je najbolje da se distanciraju, što svi ostali zadrugari smatraju da nije pametno.

Svi svaljuju na mene? Tu noć je Sale prišao i rekao da mu se ja sviđam, i onda je Adam rekao da smo mi zajedno i on se povukao. Slušaj druge, nemoj mene da slušaš. Njega zanima tuđe mišljenje. Svaka sitnica koju ja kažem tebe nervira. Ne želim nikome da pravim probleme - pričala je Marijana.
Alo, ako ti njega kuliraš, to odmah znači da tu nešto postoji. Treba namerno da budete zajedno - savetovala je Katarina Marijanu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Luna SAZNALA da je Kija OBJAVILA SVOJU KNJIGU, a evo kakva je njena REAKCIJA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marijana Zonjić

#Slobodan Cobe Batjarević

'